miércoles, 5 de noviembre de 2008

Campionat de Truc



Aquest Diumenge dia 9 de Novembre els Trucaires de Pekin celebren la castanyada, els actes tindran lloc tot el dia al pavello firal, hi haura un dinar i seguidament: a 2/4 de 5 de la tarda Campionat de Truc!! No sabem el preu de l'inscripció, suposu que aquest no serà un problema.



Vinga amics de les cartes, que arriba el fred i les ganes de quedan-se a casa o al bar cada dia són més grans, tot i així nosaltres no deixarem d'informar-nos del que sapiguem i intantarem donar-vos alguna alegria de tant en tant!

Ens veiem el diumenge! Sort i tressos!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja es començava a trubar a falta, una mica de truc de tant en tant no fa mal a ningu.
El preu de la inscripció crec que pot ser semblant al del campionat de pekin, que va ser 3 euros, per tant no és excusa per no anar-hi!!!

Sort i tresos i istories rares!!!

Pérez

Trucaires i Butifarrers dijo...

Primer de tot, felicitar amb en Pallas i en Perez per el bonissim paper fet al campionat d'aquest cap de setmana!!

Els amics de les cartes mica en mica anem aprenent i anem aconseguin alguna que altre copa, ja comencem a escalar posicions als campionat i no sempre ens eliminen a la primera ronda (i si ens eliminen ens repesquen...).

Entre al campionat al Mirall (1er lloc de'n Marc i la Judit) i el campionat de la castanyada a Pequin(3r lloc de'n Pallas i en Perez) em demostrat que del truc ens ensortim força bé! Mica en mica anirem adquirin experiencia amb la buti i aviat arribaran els exits!

Moltes felicitats i molta sort a tots!!