jueves, 4 de septiembre de 2008

Festes del Tura 2008

Senyores i senyors, un any més, JA LES TENIM AQUÍ!!!!!

Aquest divendres ja comencen el que tots esperem amb ansia tot l'any, les festes del tura!

Aquests dies s'han de deixar les cartes i el tapet apartades a un racó, agafar la camisa, el mocador un got ben ple fins dalt de suc i vinga, ha disfruta que és el que toca i duren poc!

La camisa d'aquest any és molt guapa i per fí podrem lluir alguna cosa decent i no ens haurem d'amagar, almenys durant la serenitat de la tarda (per els que no arribin a entendre aquesta frase, em referia a quan encara no anem tous, borratxos, alcoholitzats, no portem una garsa, gat, mencu, gamba... no fem la "cucartxa").

Per els que no ho poden evitar (jo, un d'ells) informar-vos que el dissapte a la tarda al firal hi ha campionat de truc.
Durant tota la tarda del dissapte també es celebre el II Torneig de Rugbi, esteu tots invitats i esperem que com l'any passat sigui una festa!

Per part meva res més, a disfurtar dels quatre dies que venen! I la gent que vingui aqui a Olot a festes que vingui a passar-ho bé, com nosaltres, i si ve amb ganes de liar algun "pollo" doncs que es quedi a casa que aqui estem molt bé!!

BONES FESTES A TOTS SEMI-LUDOPETES!! Benu va, amics de les cartes!!!

PD: Prometo, practicament juru, penjar fotos de les festes!!

No hay comentarios: